Wie is Sheik Management

Sheik Management is een jong, dynamisch artiestenmanagement bureau, opgericht in april 2015 door founder Heike Hummelinck.

Heike Hummelinck

Heike begon zijn management carrière bij Theaterbureau Hummelinck Stuurman, dat zich specialiseert in het produceren van toneelstukken en het begeleiden van cabaretiers en ander creatief talent. Het feit dat dit theaterbureau is opgericht door de vader van Heike, Diederik Hummelinck, geeft aan dat het begeleiden van talent een familiekwaal is.

Na het theateravontuur ging Heike aan het werk als tourmanager. Deze carrièreswitch begon met een vuurdoop als vaste tourmanager bij gerenommeerde artiesten als The Opposites en FeestDjRuud, gevolgd door het begeleiden van verschillende artiesten als Manuel & Geza, The Flexican & Sef, Young Marco en Abstract. Gedurende deze periode kwam Heike erachter dat zijn passie ligt bij het volledig begeleiden van jong talent, zowel bij de dagelijkse gang van zaken als bij het opstellen van de lange termijn planning.

Sheik Management

De passie voor muziek leidde de geboorte van Sheik Management. Heike zag dat veel jonge artiesten zoekende waren en dat het hen vaak ontbrak aan een visie en een duidelijk plan. Sheik Management streeft ernaar het artiestenbureau te zijn dat, in tegenstelling tot veel andere bureaus, wél voldoende persoonlijke aandacht geeft aan de artiest.

Heike heeft een voorliefde voor Hip-Hop waardoor het een logische stap was om de rapgroep Yung Internet als eerste artiest onder de hoede te nemen. Sheik management regelt op dit moment alle zaken van A tot Z voor Yung Internet; tourmanagement, promotie, (online) marketing, pr en de administratie.

Contact

Vragen/opmerkingen over Sheik management of wil je meer weten over boekingen en tarieven. laat onderstaand even een berichtje achter

Je naam

Je E-mail *

Onderwerp

Je bericht